Lisä sivulle vähintän kaksi ylläpitäjä, jotta sivuston toimivuus on varmempi tilanteessa, jossa omalle henkilökohtaiselle käyttäjätilillesi tapahtuisi jotain yllättävä. Somevinkki 5: Luo menestyksekäs Facebook-yrityssivu, facebook-analytiikka mitä tietoa sieltä saa? Suosittelemme käyttämän esimerkiksi yrityksesi logoa. Alla lyhyt ohjeistus ylläpitäjän lisämiseen. Valitse kategoria, voit valita yrityksesi kategorian seuraavista vaihtoehdoista: Paikallinen yritys tai paikka Valitse, mikäli yritykselläsi on selkeä yksi toimipaikka, johon asiakkaat tulevat, esimerkiksi kauppa, kahvila tai toimisto. Kuvan tulee olla neliön muotoinen, suosituskoko on 180 x 180

Ilotaloja suomessa pillua naapurilta

pikseliä.

Henkilökohtainen profiilisivu ja yrityssivu näyttävät hyvin samanlaisilta, mutta yrityssivulla on toimintoja ja työkaluja, jotka ovat tarkoitettu markkinointikäyttön. Facebook vielä muistuttelee, että annat ylläpitäjälle yhtä suuret oikeudet kuin itselläsikin. Analyytikko Analytiikko päsee tutkailemaan ainoastaan sivuston kävijätietoja. Sen saat lisättyä painamalla Lataa kansikuva -painiketta. Mikäli sivusi on juuri luotu, löydät sivulta vain oman nimesi ja Ylläpitäjä tittelin. Tallenna muutokset klikkaamalla Tallenna-painiketta. Facebook-markkinoinnin peruskurssilla ja tällä lyhyellä muistilistalla saat helposti sivujen ylläpidon perusteet haltuun. Lisä kuvaus, lisä uudelle sivullesi kuvaus, jotta se löytyy paremmin hakutuloksissa.

Jessa Rhodes Blowing Stepbro On Facebook Live.


Itsetyydytys escorts in finland

Nämä tiedot tulevat julkisesti näkyviin sivullesi, mutta voit myös muokata tietoja myöhemmin valmiilla sivullasi kohdassa Tietoja. Luultavasti helpointa on ensin katsoa aiheesta tekemämme video ja tehdä sitten itse perässä. Lisäasetukset, voit asettaa Facebook-sivun salaiseksi jos et ole vielä valmis julkaisemaan sitä. Facebook-sivun ylläpitäjän lisäminen from, flowHouse Oy, tekstin on kirjoittanut Sanna Virtanen, joka työskenteli aiemmin FlowHousella. Ohita mainostus, mikäli et tunne facebookin mainostustapoja! Tässä kirjoituksessa aloitamme perusteista ja neuvomme, miten yrityksen Facebook sivu luodaan! Voit lisätä ylläpitäjiä kahdella tavalla: sähköpostiosoitteella tai nimellä. Facebook suosittelee logojen tai tekstiä sisältävien profiilikuvien kuvamuodoksi PNG-tiedostoa. Onneksi olkoon, olet nyt valmis julkaisemaan yrityksesi Facebook-sivulle! Myöhemmin, voit tutustua Facebook mainostamiseen tarkemmin tai pyytä siihen ammattilaisen apua.

Nainen orgasmi salaista seksiseuraa

Toisten ylläpitäjien lisäminen, päivityksien luominen ja poistaminen ja kävijätietojen ja tilastojen tarkastelu). Voit myös halutessasi ohittaa tämän vaiheen ja lisätä profiilikuvan myöhemmin. Valitse esimerkiksi ylin vaihtoehto ja klikkaa lopuksi Peruuta julkaisu -painiketta. Oikean Facebook-yrityssivun tunnistat tykkä napista kun taas henkilökohtaisessa käytössä luot verkostoasi lisä kaveriksi- napin kautta. Klikkaamalla sivustoa tai selaamalla sitä annat meille luvan kerätä tietoja Facebookissa ja sen ulkopuolella evästeiden avulla. Voit ladata tietokoneeltasi profiilikuvan sivustollesi. Lataa tietokoneeltasi vielä teemaan sopiva kansikuva.

yritykselle facebook sivut kitee